Stek dette på svak varme. Ha i tomatpureen og stek den med det hele et par minutter. Når kyllingen ser stekt ut, tilsett kokosmelken og la det hele koke i ca 40 minutter
Da jeg søkte på nettet etter oppskift kom det opp utallige måter å lage tikkamasalapå, men endte til slutt opp med å ta utgangspunkt i "trine's matblogg" sin oppskrift
Det tar bare noen minutter så du må passe på, for det blir fort svidd mot slutten. I Oslo har vi en restaurant vi alltid er innom og spiser på som heter THE GREAT INDIA, det er ikke noe fancy smænsy lokale, men veldig hyggelig
Det tar bare noen minutter så du må passe på, for det blir fort svidd mot slutten. I Oslo har vi en restaurant vi alltid er innom og spiser på som heter THE GREAT INDIA, det er ikke noe fancy smænsy lokale, men veldig hyggelig
3 ts tandoori masala. Kyllingen legges så i en oljet, ildfast form og stekes i oven på 225 grader i 10- 12 minutter. Småkokes i 3 minutter før du tilsetter rømme og fløte. La det stå å trekke i ca 5 minutter. 3 ts tandoori masala
Det er så stort fokus på kjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Likevel, vi kommer alltid tilbake til TikkaMasala. Riv ingefær og bland med hakket hvitløk, gurkemeie, Garam Masala, malt koriander, spisskummen og salt
5 cm fersk ingefær- 4 ss garam masala krydder- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 3 dl fløte(- 1/2 finhakket chili med frø og kayennepepper hvis du vil ha et hottere resultat)- 2 dl bulgur- 4 dl vann- 1/2 ts saltBle du fristet. 4 ss garam masala
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.