150 g smør3 dl hvetemelen klype saltet par ss kaldt vann1 rå kylling2 gulrøtter2 selleristenger1 stor løk1 liten purre2 laurbærbladernoen pepperkorn2 gulrøtter i små terninger1 selleristang i små terninger2 finhakkede løken håndfull frosne selskapserterkyllingkjøttet par ss smøret par ss hvetemelkyllingkraftmelksalt/pepper½ ts tørket timian3-4 ss sherryegg til pensling Kjør smør, mel og salt sammen i food processor
Pizza PotPie 2017-07-26 21. Denne pizzaen er garantert å bli en suksess hos pizza-oste elskeren. Her stekes pizzaen med deigen på toppen, før den snus opp ned ved servering
It forms the basis for ChickenPotPie, it’s more common American cousin. An historic recipe dating back to medieval Wales, Chicken and Leek Pie offers incredible, comforting flavours and simple luxury
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
Skru ned til middels – lav temperatur og la kjøttsausen småkoke uten lokk mens du lager potetmosen. Noen ganger er det ingenting som slår en god shepherds pie
eller tjikkan cajunut som de ville sagt det selv. Egentlig er visstnok denne retten kinesisk, men tror den har blitt litt thailandisert før den har nå blitt godt etablert på de thailandske menyene
Butter Chicken (Smørkylling) ble etter første smak en av favorittene her i huset. Jeg bestilte Butter Chicken på en indisk restaurant, og denne var veldig sterk
Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Gulrot og rødløk skrelles og skjæres i små terninger, stangselleri vaskes og skjæres i smått og hvitløk finhakkes
ONE POT - enkelt og greit. Her en en smakfull utgave med kylling, ris og grønnsaker i samme "pot". Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.