Jeg har endelig, etter flere måneder uten, endelig fått skikk på kamera. Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Chickencurry med nøtter, rosiner og linser lager jeg litt mildere, så jeg har valgt rieslinger som passer godt til, som ikke har så mye sødme som jeg vanligvis velger til kruttcurry-ene mine
Skjær kyllingfileet i små biter og varm currypaste i woken, ha i kylling og chili og stek det godt før du tilsetter kokosmelk, rør det godt sammen med fiskesaus, sweet chili og keffir lime bladene
"Chili carrot curry coco chicken". Jeg har lenge hatt en forkjærlighet for indisk mat - og ingenting har gledet meg mer de gangene kjæresten inviterer meg ut på "Taj Mahal" - den beste indiske resturanten i Ålesund (etter min mening)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.