Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt. Bruk en stor en stor panne eller wok, varm opp oljen og wok grønnsakene til de begynner å gyldne og møre
Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus og parmesan. Kylling Parmesan (Chicken Parmesan) er en tradisjonell italiensk rett som har vært populær i mange tiår
Amerikanerene kaller dette "butterfly chicken", og på norsk blir det sommerfuglkylling. Jeg synes ofte at kylling blir tørt, men dette er en oppskrift som gir et saftig og smakfullt resultat
Den er kanskje bedre kjent som chowmein. Bønner og maistortillas var daglig kost, og var jeg riktig "heldig" var det bønner til frokost, middag og lunch (er det nå jeg skal nevne at det tok noen måneder før jeg begynte å like de sorte bønnene
Rask og god mat som passer både til hverdags og helgekos. Rens og kutt gulrot og rødløk i strimler. Del kyllingen i strimler og stek i litt olje på høy temperatur til nesten ferdig
Kylling Huan eller chicken Hunan er lett å lage og gir en deilig rik og sterk smak. I motsetning til Szechuan der det er Szechanpepper som dominerer, så er det chili og hvitløk som dominerer i Huan
Og den ble til en dag jeg hadde skikkelig dårlig tid, jeg hadde egenglig ikke planlagt noe spesielt til middag og jeg hadde diverse rester i kjøleskapet som trengte å brukes
i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-sausen. Vask og skjær vårløkene i tynne strimler. det er ferdig og ha nudlene og gulrøttene i en midlertidig bolle
Ølhøne innfridde alle forventningene og vel så det om smakfullt og saftig kyllingkjøtt. Før steking gnir du inn kyllingen med hjemmelaget Jamie Olivers kryddermix av chili, korianderfrø og peppermix
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.