For å glede Øystein til helgen lagde jeg derfor en frisk og saftig kake fylt med pasjonsfruktfyll og cocktail bær. Kaken trakk jeg i marsipan og dekorerte lett med ulike sirkler slik at den fikk 60-talls look.
Her kommer oppskriften og fremgangsmåte…
Steketid: ca 40 min Temperatur: 170 C Str: 20-22 cm Du trenger
Som tidligere nevnt, jeg elsker bakte ostekaker. Og jeg elsker kirsebær. Jeg liker egentlig ikke fruktgodteri noe særlig, men kirsebærgodteri går ned på høykant
Denne sjokoladekaken er en drøm for sjokoladeelskere. ) Jeg vil påstå den er en drøm for alle som liker sjokolade… Kaken smelter på tungen og et stykke er ikke nok
Cherry Swiss Meringue Buttercream Frosting. Kaken er en white cake med vaniljesmak og kirsebær. Som lovet, her kommer den andre kaken jeg lagde til helgens 30-årsdag
I går prøvde jeg meg for første gang på å lage cake pops. Cake Pops med sjokolade. Cake pops-pinner. Ta en ubrukt cake pops-pinne og lag hull i isoporen
Brownie Cake Pops er browniekuler på pinner, dyppet i sjokolade og pyntet med strøssel. Cake pops. Jeg pyntet cake popsene med forskjellig kakestrøssel
Alle hadde noe inspirerende å skrive, jeg ble selv super inspirert av å lese hva deres passion var. En del av dere lesere har etterlyst steg for steg på cupcake, både en rose og en swirl
I´m sharing the recipe of one delicious and gooey SnickersCake. This is by far the best snickers cake I know off, this cake has two dark chocolate layers, each layer is soaked with salted caramel, and has lots of salted peanuts on top, each layer is then topped with the most delicious chocolate mousse/ cheesecake, and placed in the refrigerator overnight
Dette er en fantastisk god dessert som jeg har lånt oppskriften på fra Manuela. Det er først et lag sjokolademousse, deretter knust Oreo-kjeks, så et lag krem med vanilje, og til slutt sjokolademousse og Oreo på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.