Cherry Passion Cake
Passion 4 Vintage
Passion 4 Vintage
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • For å glede Øystein til helgen lagde jeg derfor en frisk og saftig kake fylt med pasjonsfruktfyll og cocktail bær. Kaken trakk jeg i marsipan og dekorerte lett med ulike sirkler slik at den fikk 60-talls look.
  • Her kommer oppskriften og fremgangsmåte…
  •  
  • Steketid: ca 40 min Temperatur: 170 C Str: 20-22 cm Du trenger
  • 120 g smør
  • 300 g sukker
  • 5 eggehviter
  • 250 g mel
  • 50 g Maizena
  • 3 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 dl melk
  • cocktail bær
  • passionfruit curd (fyll)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.