Cherry Swiss Meringue Buttercream Frosting. Kaken er en white cake med vaniljesmak og kirsebær. Som lovet, her kommer den andre kaken jeg lagde til helgens 30-årsdag. Her er oppskriften til en 3-lags kake på 18 cm. Når alt smøret er tilsatt, vispes det i ytterligere 3-5 minutter. Til denne oppskriften passer det med 1-2 spiseskjeer, eller etter smak
Min oppskrift er en blanding av mange jeg har funnet rundt på nettet. Det er noen kaker som dukker opp igjen og igjen på diverse blogger og bake blader som jeg leser og very cherry chocolate cake er en av disse
Jeg liker After Eight-konfekt, men hvordan ville en ostekake med peppermyntesmak fortone seg. ---. ---. Jeg måtte prøve og ble gledelig overrasket, så her kommer oppskriften på en liten kake i springform 20 cm Ø. Skjær kaken i forholdsvis små kakestykker, 12-14 stk
Denne oppskriften holder til 2 stk Lava cake, kall det gjerne sjokoladefondant, men kan ganges opp til så mange porsjoner som trengs. Stek i 8 - 10 minutter, midt i ovnen
Lik gjerne siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’
**Du kan prøve en bindende eggerstatter som no-egg eller linfrøegg for en eggfri variant. Mandagen fikk dere oppskriften på hjemmelaget cottage cheese, og i dag kan jeg friste deg med cottage cheese lapper
La surre til de blir blanke, rør jevnlig, 2-3 minutter. 1-2 dl melk. Stekes på 180 grader i 15 minutter – hvis de ikke ser helt ferdige ut så sett ovnen opp til 200-220 grader og stek videre i ca 5 minutter eller til de er fine og brune på toppen. 1-2 dl melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.