D gode på smak og luftige. tilsett smøret litt etter litt og elt videre på rolig fart. la deigen så heve i 1 time. etterpå kjevler du deigen ut til en Leiv på ca 2 cm tykkelse og stikker ur formene. legg de på ett brett å la de etterheve i ca 30 minutter. stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter 02
Hemmeligheten ligger i syltetøyet Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen, somfås kjøpt i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger i Norge (hør med importøren på firmapost@oluf
Første gang var på Finnskogtoppen i våres, jeg drakk ikke mye av den der, for jeg syntes det var litt sært,men nå for et par dager siden, kom jeg på denne drikkensom jeg tenkte jeg ville prøve igjen
Det finnes en video på YouTube som forklarer hvordan kransen skal lages – her er link. Jeg gjorde nøyaktig sompå videoen, og fant fort ut at dersom Nutella’n var ikke varmet tilstrekkelig opp ble det bare søl når den skulle smøres utover
Ha alle ingrediensene i blenderen å gjør som vanlig, BLEND. Dersom den fortsatt ikke er kald nok bør du sette den i kjøleskapet etter at den er ferdig mikset, da blir den perfekt etter en halvtime
Til dagens brunch hadde vi en av Minis favoritt drikker laget av kiwi. I et desiliter beger har jeg1 dl kaldt vannså fyller jeg på med kiwi til vannstanden viser 3 dlog søtningsmiddel tilsvarende 1 ss sukkerHar det i en blender og moserHell i glass og nyt
De er også flotte å ta med som en vertinnegave for de som vil by på det lille ekstra. Disse Champagne Brownies fikk jeg øye på da jeg i vår var i New York
Ikke bare er det höst, lördag och jeg har precis kommet hem från gymmet (tränar mot tjejvasan och though viking, så det er bare åståpå fremover) – det var ogsåchampagnens dag i går (som vi har bestemt oss for å feire en dag for sent haha)
♥ Se også Pink Champagne Cupcakes som er laget med rosa champagne og en litt annen frosting. Jeg anbefaler champagne-cupcakes med hvit sjokoladefrosting på toppen
Det er vel ingen skam å skryte av bakst som ser lekker ut. Jeg synes det er så moro når jeg ser noe nytt, hvertfall for mine øyne, også blir resultatet så bra
Jeg vil bruke musserende vin somgjennomgåendedrikke til denne menyen. Men dog, du har jo en halv flaske champagne igjen som du kan dele med en person du holder kjær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.