En saftig og god kake. Den inneholder kulturmelk og natron, og ingen egg. 6-8 toppede ss kakao (70 g). Hvis du bruker en mindre, men høyere form (30x40 cm) som jeg gjorde må man regne med med 50 - 60 minutter. 6-8 toppede ss kakao (70 g)
Resultatet ble en super saftig og god sjokoladekake toppet med en deilig glasur. Min søndag begynte med denne fantastiske sjokoladekaken og en kopp kaffe
Denne kaken har jeg laget et par ganger nå, og den ble vellykket begge gangene. 6 egg500 gr sukkerPiskes til eggedosis. 1 plate kokesjokolade300 gr margarin3 dl vannStekes i langpanne på 170 grader i ca 30-40 minFyll. 6 egg
115 g smør200 g sukker2 store egg75 g kakao1/2 ts. *Ha eggene i en stor bolle og pisk godt sammen i ca 2 minutter. *Stek kaken på 175 grader i ca 20-25 minutter. 2 store egg. *Ha eggene i en stor bolle og pisk godt sammen i ca 2 minutter. ca 20-25 minutter Appelsinkrem
Bland sammen og tilsett til sist sjokolade-smørblandingen. Denne ukens kake ble en sjokoladekake. Den er laget uten hvetemel, sukker og egg, og den ble kjempegod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.