Jeg kikket litt etter hva som stod i kjøleskap og kjøkkenskap og fant ut at baguetter fort kunne bli ganske spennende med en hjemmelaget dressing og litt nystekt kylling
Grove baguetter som blir fluffig å finfin. rull ut til 3 baguetter og hev i 1/2 time. 500g hmel250g sammalt hvete grov5dl vann10g salt2 ss olivenolje20 g gjærBland vann og mel + olje
Nystekte rundstykker toppet med brunost og med et glass iskald melk ved siden av. Hva med å slenge sammen disse en morgen du har litt ekstra tid til rådighet
Luftige, nybakte baguettermed sprø skorpe. Perfekt som en enkel frokost med kun smør og agurk, som lunsj med ost og skinke, brunsj med omelettfyll eller som prikken over i-en til enhver middagsrett
Det er jo helg og da er det utmerket mednystekte ciabatta til frokost, lunsj eller brunsj. Deilige, lune og gode rundstykker som toppes med akkurat det du selv ønsker
Lag baguettermed en sleiv og en slikkepott på bakepapir. Da kan jeg med hånden si at oppskriften er “safe” Han er super kresen, og det er alltid godt å ha han nær meg når jeg prøver oppskrifter, eller komponerer på egen hånd
Perfekt å spise noen timer før en treningsøkt, og fyller du disse med litt salat, kalkun, ost, paprika og sitronpepper skal jeg love deg et riktig godt og smakfullt måltid
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Fast food-kjeder medbaguetter finnes overalt og er snart enklere å finne enn Mc Donalds. Det er nesten ingen grenser for hvordan disse baguettene kan presenteres, kalde eller varme med det meste av pålegg/ tilbehør
Jeg kan på forhånd fortelle at hemmeligheten bak en myk skorpe er å smøre de ferdigstekte baguettene inn med smør umiddelbart etter at de er tatt ut av ovnen…
Hva jeg spiser til frokost kommer an på hva jeg har lyst på (og forsåvidt hva jeg har tid til å spise), men å kose seg med varme, nystekte scones med godt pålegg er ikke noe jeg sier neitakk til om anledningen byr seg
Pensles med egg, og ta linfrø på toppen. Jeg har begynt å ta naturell yoghurt i rundstykker/baguetter. Så heller du olje over bollen og ruller ut baguetter
Nystekte boller med digg pålegg, finnes det noe bedre å komme inn til. Jeg startet med å blande alle de tørre ingrediensene med litt salt og kardemumme, og avsluttet deretter med å tilsette de våte elementene til slutt
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.