The next cheesecake is thesummer cheesecake send in bythe winner of Finland, I love the combo ofthe fruit fillings and the white chocolate, and i love the look ofthe cake, hope you love this one too
–. –. –. T. h. e. o. r. i. g. n. f. t. Y. k. s. p. u. d. ,. a. y. w. c. v. l. -. R. m. b. “. W. D. ”. 1. 7. 3. A. P. ‘. M. q. ’. x. C. E. H. G. 4. I. B. 9. 8. 6. ½. 0. S. 5. 2. V. F. U. K. O. N. Z. J. (. ). +. L. d g. t h
This will be a very short entry that will be followed bysomething special this weekend…. Back from a few weeks vacation and it’s time to warm up the sous vide again
At its most elegant, it calls for theaccompanimentofthe best linens and crystal and china. There is nothing so wonderful as the adventures of playing “camping out” in the spring, summer, or late fall…During the warm weatherthe family can frequently eat outdoors, on the piazza, roof, in the backyards, or in a near-by park
According to food historians, the Romans ate a type of bacon which theycalled petaso, which was essentially domesticated pig meat boiled with figs, then browned and seasoned with pepper sauce
Jeg har fortsatt noen porsjoner i fryseren fra ifjor, og håper det blir enda mer før snøen kommer. Det beste å gjøre med kantarellen, hvis du ikke skal bruke alt samme dagen, er å rense den litt
Bytt bare ark, så barnet maler på ett annet i mens det andre arket tørker. Jeg er stor fan av kreativitet i alle former, og det at barn kan leke seg er noe av det beste jeg kan være vitne til
Symaskin Tråd i samme farge som gardinKnappenåler (som en hjelpende hånd ved sying)Gardinstang til å henge på veggen-Jeg brettet stoffet bak gardinen og laget en "lomme" slik at gardinstangen kan tres igjennom
Bland godt sammen alt det tørre i en stor bolle. Dette er et brød som er laget på frø, nøtter og korn i sin reneste form, att på til er det fri for gluten – noe mange strekker seg etter nå om dagen
Slikt er selvsagt inspirerende – og til tross for at jeg har en reklamefri blogg, syntes jeg både kurset hans og boken ser såpass lovende ut at jeg mer ser på det som misjon for andre som synes det er gøy å bake brød – og liker det enkelt og perfekt
Denne kvelden er fylt med god mat og (enda) bedre dessert. Jeg har fått låne the hummingbird bakery kakeboken av kjære frøken V og bare måtte prøve deres berømte superbrownie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.