Butternut squash er noe man ikke ser alt for ofte på en norsk tallerken. Det er en type vintersquash som også kalles for butternutgresskar, og har form som en stor avlang pære
Butternut squash, eller flaskegresskar som det heter på norsk, er min nye oppdagelse. Nedenfor følger en oppskrift og fremgangsmåte på ovnsbakt butternut squash som kan være utgangspunkt for supper, pureer eller som tilbehør til kjøtt eller fisk slik den er
Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Til suppen trenger du 750 g Butternut squash, 26 g sitrongress, 164 g usaltet smør, 40 g vann, 8 g salt og 4 g natron, 2 bokser kokosmelk, 1 lime, 40 g kaldt usaltet smør i terninger
Supper som lages på grunnlag av skikkelig, umamirik kraft, enten du bruker, kylling, okse eller andre typer, blir alltid vellykket, og denne squash eller gresskarsuppen på butternut, er enkel å lage, og smaker overraskende godt - en vinner som jeg også skal servere i løpet av julen
Rør i butternut, timian, buljongen, salt og pepper. Har du brukt butternut før. 4 kopper butternut. Reduser varmen og la det stå til butternut er "gaffel myke" (ca 30 min). #hjemmelaget #suppe #butternut 2 ss oliven olje. 4 kopper butternut
Add cubed butternut squash to a baking sheet and drizzle with oil, and add the spices. Once the butternut squash is nearly done roasting, heat a large skillet over medium-high heat
0,6 dl sukrin + 1/2 ts stevia glycerite. 2 egg 0,6 dl sukrin + 1/2 ts stevia glycerite. Her kommer en godbit til helgen som ikke bare smaker vidunderlig men (hysj
Lenge sida vi har hatt fylt paprika - noe som var en gjenganger en periode. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Hvis du har lyst på asiatisk mat en dag, vil jeg anbefale denne gode og lettlagede quinoasalaten. Hell dressingen over quinoasalaten og rør forsiktig rundt
Quinoa er en ingrediens som har oppnådd mye popularitet på det norske markedet de siste årene. Ikke bare er det en fantastisk ingrediens når det kommer til smak, men også veldig næringsrikt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.