Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
En enkel men god forrett som passer godt sammen med vilt, og det spiser vi jo gjerne om høsten. Til barna kan man jo evt lage en variant med paté hvis det faller bedre i smak hos den yngre garde
Smak til med salt og pepper og hell over salaten. Da er loffen sprø og osten myk og lun i midten. Stek i pannen med olje til brødet er gyllent på begge sider
skjær skiver med chevré og legg på. Tynt lag med honning. Kjevle ut deigen så tynn som mulig og ha på. stek i noen få minutter og legg på noen skiver med parmaskinke
Jeg har til ogmed forsøkt å melke Ging selv. I en enkeltmannshusholdning er det imidlertid fort gjort at osten blir liggende en stund, og da blir den ikke nødvendigvis godt modnet, men snarere stram i smaken
Del tomatene i to og ha det i en stor kasserolle sammen med de andre ingrediensene. ) Men, først må jeg fortelle en historie som følger med denne oppskriften om hvordan jeg lærte meg å lage den
Ringle over olivenolje og balsamico og krydre med salt og pepper. De kan også ristes i brødrister. Legg brødskivene over på stekebrett og legg på geitosten
Riv salatene i biter og bland dem med brønnkarse på et fat. Geitosten skjæres i skiver og legges på et ristet brød som settes på bakepapir på en bakeplate
Osten kom på bordet innpakket i filodeig, som en liten presang sammen med salat og spekeskinke. Catalan er en variant som er smaksatt med sitron eller appelsin
Smak til med salt og pepper. Kok opp honning, vanilje og sitron. Skjær osten i fingetykke skiver og gratiner den i ovn med grillelement eller stek den gyllen i en middels varm panne så den halvveis smelter
Skjær/del opp alle grønnsakene Del osten i skiver/biter og stek lett i en pannesmelt smør og rør sammen med litt sukker (gjerne brunt sukker), rist valnøttene sammen med dette og skru av pannen slik at det blir kalt og stivner på valnøtteneBland alt sammen i en bolle og tilsette gjerne litt god olivenolje, balsamico eddik samt salt og pepper
Til ogmedmed litt norsk spekeskinke, italiensk Parma eller spansk Sarrano. DET ER KOMMET EN ETTERLYSNING I HEIMEN, HVORFOR HAR VI IKKE OFTERE MAT MEDCHÈVRE
Fordel nøtter, granateplefrø og honning over. Anrett på fat dekket med ruccolablader. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca 8 minutter til osten blir varm og myk
Dette er en tapas som også krever minimalt med tid på kjøkkenet, om du har morellchutenyen på lur i kjøleskapet,og det kan være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke
Med fersk Chèvre-ost, rett fra Frankrike, laget hun dette til oss her om dagen. Når Anne Marte først setter i gang med matlaging, blir det noen virkelig herlige retter
Hel blandning i bakeform smørt med kokosolje, eller over et bakepapir. Lett, næringsrik og god quiche. Sesong-grønnsakene og egg er en komplett proteinkilde, som gir kroppen alle de aminosyrene den trenger, og som den kan ikke produsere på egen hånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.