Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
Jeg laget denne idag og hadde foccacia brød til med soltørka tomat og ristede gresskarkjerner. Kjøl ned gresskaret etter steking og grav så ut innmaten med skje evt skrell den med en gulrot skreller
Serveres som den er eller kanskje medsquashmuffins eller -pletter som jeg la ut oppskrift på i går. Jeg liker å lage litt store porsjoner med suppe, så har jeg til litt flere måltider
Squash er jeg mest vant med å bruke i wok og gryteretter, så å bruke det i muffins var en ny vri. Og så saftige, lette og luftige som disse muffinsene ble
Her er en variant medsquash. Disse kan spises med dip eller som fyll i brød, mens vi gjerne serverer det i en tykk saus sammen med ris, chapati og raita
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.