Bursdagsmat på menyen
Lady Ingunns superduper blogg
Lady Ingunns superduper blogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 gram torsk (eg brukte torskeloins eg skar opp i høvelege bitar)
  • 1 liten lauk grovskoren
  • 1/2 raud chili oppskoren (og fjerna frøa inni)
  • 2 gulrøter oppskoren i bitar
  • 2-4 fedd kvitlauk finskoren
  • 1 bit sellerirot i bitar
  • 1 ss tomatpure
  • 1 boks hakka tomatar
  • 7 dl vatn
  • 1 terning buljong (fisk- eller grønsakbuljong)
  • salt og pepper
  • frisk dill
  • aioli
  • rista brød (eg bakte foccacia i staden)
  • 1 eggeplomme
  • 1 ts sennep (eg brukte ein grov type)
  • 1 dl smaksnøytral olje
  • 1 fedd kvitlauk opphakka
  • salt og peppar
  • litt nypressa sitronsaft
  • evt litt vatn
  • 12 oreokjeks
  • 3 ss smør
  • 1 pk (200 gram) Philadelpiaost
  • 4 toppa ss Nutella (heimlaga)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.