Selv om jeg brukte min vanlige cookie dough-oppskrift, så lagde jeg bare halv oppskrift og droppet å tilsette natron, dette fordi deigen ikke skulle stekes
Glutenfrie knekkebrød. 30. 08. 2015 kl. 15. 18 i. Glutenfritt. Ingen kommentarer. De siste årene har det blitt mange spiselige gaver, både til jul og til bursdager
I dag skal jeg male taket på min mors kjøkken (yay. La de avkjøle seg noen minutter før de serveres. ) som en del av min bursdagsgave til hennes 60 års dag ( se kaken jeg lagde til henne HER ). Start med å lage pizzadeigen etter oppskrift og la den heve i 30 minutter. La de så heve i ca 30 minutter undet et rent kjøkkenhåndkle. Når de har hevet seg i 30 minutter fordeles resten av osten over pizzarullene og de stekes på forvarmet ovn til 210 grader i ca 10 – 12 minutter. 30 minutter Kjevle den så ut til en rektangel med tykkelse på ca
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Og ikke minst. Jeg hadde et visst håp om nominasjon som Årets nykommer, men at jeg også skulle bli nominert som én av tre til Årets nisjeblogg – en kategori med knallhard konkurranse fra blant annet vegetar/veganblogger, diettblogger og helseblogger som er mye større enn Et kjøkken i Istanbul – det må jeg få si var stort
Jeg var så heldig å få Nespressomaskin i bursdagsgave av min venninne Mona i fjor. Jeg har ikke valgt nespresso topping fordi min skulle være disse fargene
Som tilbehør serverte jeg aspargestopper som jeg kokte i lettsaltet vann i et par minutter, og deretter stekte i margarin i pannen med litt finhakket hvitløk
I dag har jeg laget noe som jeg har laget vært år siden 2006. Da jobbet jeg på en barneskole og under juleverkstedet fikk vi oppskriften på noe utrolig godt, og det var peppermynte kuler
Jeg har hatt bursdag og fikk en ispinnemaskin av min mor i bursdagsgave, og det er sååå gøy. Men på denne måten blir de jo spist etter 10 min, for da er isene klare. Og så er det bare å helde over i ispinneformene, for min del tok det ca 10-15 min og så var den klar, men det fungerer å fryse dem som vanlig, men da må de nok stå over natta
Jeg har plassert min blogg i Hamar på norske bloggkart. Lot dem så stå i fryseren ca 45 min, før vi dynket dem i 2 omganger for å få en pent lag så ikke det ikke kaken skinner gjennom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.