Barna mine elsker hjemmelaget pizza og jeg lager ofte det når vi skal ha vegetarmiddag, men jeg må innrømme at jeg var spent på om de ville like denne pizzaen med spinat, rødløk, kål og sqaush
Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Med denne metoden bevarer du enzymer og legger til rette. Ordet «syltet» ofte forveksles med ordet «gjæret» men sylting handler om å bevare matvarer i et surt medium
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.