Det beste jeg vet er Einars brunelapskaus. Skjær kjøttet i terninger og brun kjøttet i en panne. Nå er Einar forkjøla, så da passet det godt med lapskaus når gubben synes så synd på seg sjøl
Det endte med at vi en gang kom til å klage på den hjemmelagede middagen vi fikk servert, noe som resulterte i at vi ble straffet med brunlapskaus på boks ved neste måltid
Silte kraften og skar opp kjjøttet i terningerSå laget jeg brunsaus2 ss smør og 4 ss mel brunet dette i en panne og brukte 1,5 liter kraft til å jevne ut det brunede smør og melblandingen
Finnes det noe mer norsk enn en skål med lapskaus. Jeg er så fan av lapskaus. Det som er nydelig med lapskaus er at du i bunn og grunn kan tilsette akkurat hva du vil og akkurat så mye som du vil
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Brun saus lager jeg alltid selv. Brun saus på pose smaker helt forferdelig ifølge mine smaksløker. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Min lettvinte metode er med bacon, kanskje til og med ferdig kutta i terning, som eg fresar i gryta, før eg heller på buljong og lapskausgrønsaker, og lar det koke i tjue minutt
En bolle med 2 liter kraft til kjøling, jupp jeg tok vare på restene, samt en kjele med lapskaus til naboen (en glede dobles nemlig når den deles med andre)
Brun saus, så enkelt, og så godt. En reprise som viser hvor enkelt det er å lage brun saus, uten pose. #saus #brunsaus #hjemmelaget #oppskrift #søndagsmiddag #kjøtt
Brun kjøttet i stekepanna og ha over i gryta. En enkel lapskaus er hverdagsmat her hos oss. Selvfølgelig er det godt med lapskaus kokt på kjøtt med bein, så man får ekte kraft osv
Brun terningene kjapt i litt olivenolje i en stekepanne eller tykkbunnet gryte. Du vil jo helst ikke at det bare skal bli mos når du rører rundt i lapskausen
Brun saus lager jeg alltid selv. Brun saus på pose smaker helt forferdelig ifølge mine smaksløker. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.