Press over med en gaffel for å fordele godt. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Og hver gang jeg koser meg medpairester til lunsj, tenker jeg. Lag deigen ved å ha alle ingredienser i en foodprosessor og kjør til deigen samler seg evt at du klarer å klemme smulene sammen med hendene til en deig
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk og sjampinjong
Server paien lunken med en frisk salat til. Prikk bunnen med en gaffel. Nå® Paibunn. Visp sammen egg og fløte med en gaffel slik at det blir en jevn blanding
Dette er en paimed tunfisk, men det kan lett byttes ut med dine favoritter. Trykk deigen utover formen gjerne på bakepapir og oppover kantene på formen så du lager en "skål "med deigen
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.