Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Pistasjpynt (til pynten på toppen i midtlommen) En blanding av hakkede pistasjnøtter, hakket hvit sjokolade, hakket twix og hakket sjokolade smelt
Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Ha pistasjnøtter i en blender og blend til det er finhakket
Sommertid er bærtid og noe av det beste jeg kan få servert er definitivt bringebær. Når de så blir kombinert med en litt seig og akkurat passe søt kake som her , ja da er jeg solgt
Kaken er i to lag, med bringebærog små kviklunsj biter mellom. Sjokolade ogbringebær er en herlig kombinasjon, og det er utrolig godt med en liten ''crunsh'' fra kviklunsj inni
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
bringebærgelè. Vinterferien er godt i gang for mange og snart er det helg. Troika kake, farlig god. Det er en blanding mellom nøttebunn, sjokoladekrem, gele og sjokoladeglasur
Pynt deretter kaken med friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebærog amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.