4 lammeskanker. 4 lammeskanker. Lammeskanken sitter nederst på bakbeinet til lammet. Forvandles til utrolig godt og mørt kjøtt etter tre timers putring på ovnen
Braisertelammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk appeared first on Elin Larsen. Ferske lammeskanker, hjemmelaget oksekraft, rødvin, krydder, rotgrønnsaker som er kokt lenge i en gryte servert sammen med fritert pastinakk er en smaksopplevelse en sent vil glemme
Som et alternativ kan du og braissere lammeskanker i øl i stedet for rødvin. 4 lammeskanker2 gulrøtter1 løk4-5 fedd hvitløk1 tomat1/2 sellerirot1 laurbærblad2 dl rødvin1 dl vann eller kraft. 0 4 lammeskanker
Lammeskanker. 4 stk lammeskanker. 1) Lammeskanker. 4 stk lammeskanker. Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret
Lammeskanker kommer vi stadig tilbake til. Og vi hadde 4 stykker i fryseren, så da sa jeg til Svein, vi lager lammeskanker i helgen. 4 lammeskanker ca. 3 timer 4 lammeskanker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.