1. Sett ovnen på 180 grader og smør to 20 cm kakeformer godt med smør. 2. Legg rosinene i en skål og hell over likør, ha skålen i mikrobølgeovnen i 1 minutt, og avkjøl
Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca 1 time. 1. La rosinene trekke i rom (event romessens blandet med vann) i noen timer eller over natten
Brødpudding er en gammel dessert. Godt nyttår til alle bloggenleserne mine. De fleste av dere kommer Norge selvsagt, men fra USA, Russland, Sveits, Frankrike, Spania, Argentina, Danmark, Sverige, Storbritania, Sør-Korea, Mexico, Tyskland, Belgia, Irland og Romania har jeg hatt lesere den siste uka
Brødpuddingen steker du på nederste rille i ovnen. Hvis du ikke ønsker å bruke vår gode, ferdiglagde Piano Bringebærsaus, kan du lage din egen, hjemmelagde saus mens brødpuddingen
l som begynner å bli for tørre til å spises, er det smart å lage brødpudding av det. Når brødpuddingen er ferdig stekt, la den stå å hvile litt i formen, en 10 minutters tid, før den hvelves på fat
1. Sett ovnen på 180 grader og smør to 20 cm kakeformer godt med smør. 2. Legg rosinene i en skål og hell over likør, ha skålen i mikrobølgeovnen i 1 minutt, og avkjøl
Bread & Butter Pudding er en tradisjonell brødpudding. ♥ Brødpuddingen smaker nydelig som den er, særlig når den er varm og helt nystekt, men det er også godt med vaniljesaus som tilbehør
10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
I Italianere elsker brødpudding. Hindre matsvinn ved å nyttiggjøre deg brødet også når det er tørt. I mange matvettuge land, som Italia, Hellas og Frankrike, er gammelt brød en ypperlig råvare til mange herlige retter
Brødpuddinger lages i uttallige varianter over hele landet. Har du tørt grovbrød i skuffen. Da er denne fantastiske desserten fra Comosjøen i Italia tingen
Liker du sitronsmak på kaker og desserter er dette noe å lage for deg. Å bake den i leirgryte gir en ny dimensjon til det som på godt norsk kalles for bollekake
I dag er “greia” ein brødpudding med karamellsmak. Brødpudding er ein klassisk måte å få brukt opp gamalt brød på, men i dag hadde eg nokre tørre bollar eg ville bli kvitt
Har du søt gjærbakst som ikke er så fersk lenger kan du lage brødpudding til dessert en dag. Eller hvis du har brødrester, da tilsetter du bare ekstra sukker
I tidligere tider var vi mye flinkere til å utnytte gamle brødrester, og jeg husker min bestemor smulte opp gammelt brød i vaffelrøre, det ble laget brødpudding, arme riddere (veldig godt
nemlig brødpudding. Denne oppskriften er en av mange måter å lage brødpudding på, jeg brukte vanlige hveteboller som hadde fått stå på kjøkkenbenken noen dager slik at de ble riktig så uferske og gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.