I dag feirer jeg Verdens Snømanndag…. Snømannen er selve symbolet på vinteren og januar er valgt fordi det er en kald tid på året hvor en har størst mulighet for å få laget en snømann
Jeg lagde cupcakes til mamma og pappas årlige pinnekjøttmiddag med venner, og i anledning julen, syntes jeg at det burde være litt stemning over pyntingen
Hampetau pass inn for å få eit rustikk preg og passa godt til dagens bordbrikker. Ein får skvisa inn litt i løpet av ein dag - sjukehustime, lang lunsj med mamma og lillesøster, ein tur i skauen, besøk, matlaging og så klar for klubbvenninner
Jeg synes det er så hyggelig med snø. Dessuten blir det så mye mer å finne på ute, lage snømann, snølykt, engler i snøen, ake – kanskje det rett og slett handler om barndomsminner for min del
Man kan jo også feks dekorere en spark med lykt og noen gran kvister. Hvis du har en stor blomsterpotte,så kan du dekorere den med litt forskjellige julepynt,plassere den ved siden av ytterdøren-blir jo så koselig
Jeg har ett stort privelegium med å jobbe som kokk i barnehagen, jeg lager store kvantum når jeg først lager mat, og dermed får jeg mye tomme bokser, glass og annet kjekt som kan brukes
Disse kommer i tre ulike varianter med snøflak og snømann. Jeg tror at noe av det beste jeg vet er knekkebrød med Chevre (fra Haukeli) og fikenmarmelade som jeg kjøper hos Amundsen Spesial
Krydre med salt og pepper. Finhakk løken og hvitløken, og ha dem i stekepannen sammen med kyllingen. Del soppen i tynne skiver, og ha bitene i stekepannen sammen med kylling og løk
I permen hennes med oppskrifter fant jeg oppskrift på både ekte og falsk marsipan. Jeg husker at vi brukte å holde på med marsipan som mora mi hadde laget før jul da jeg var liten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.