Igår lagde jeg denne skogsbær smoothien, og jeg må bare dele den. Egentlig har jeg ikke vært så fan av smoothies, jeg vet egentlig ikke hvorfor for det er jo så godt og forfriskende
Testet denne i går til 'lørdagskose-seg-frokost' med mager vaniljekesam og litt kakaonibs. Jeg var innom Helios på Sandvika Storsenter her om dagen, og fant litt morsomme ting både til julegaver og til meg selv
)1 pk Skogsbær100 g hvit sjokoladesukker1 neve pistasj nøtterVanilje is Hell bær i en ildfast form, strø på sukkerBland inn hakket hvit sjokolade og hakkede pistasj nøtterHa i ovnen på 200 grader i 8- 10 minutter, og server med vanilje is til
2 egg2,5 dl melk1/2 ts kardemommeett dryss vaniljepulver1/2 dl knuste linfrø (Jeg brukte blenderen til å knuse dem)1 dl bokhvetemel1/2 dl fullkornsrismel og aramanthmelsmør til stekingPisk egg sammen med melken og tilsett kardemomme, linfrø, vaniljepulver og melet. Rør det godt sammen og la det stå i minst 30 minutter før du steker små pannekaker i smør. Godt med hjemmelaget bringebærsyltetøy 2 egg
Men hva gjør man da, når til ogmed de gamle, gode havregryna "svikter". Og dette er neimen ingen dårligere løsningen, for jeg simpelthen ELSKER bokhvete
Fordel bærene i to serveringskopper, hell over litt saus og pynt med mynte eller sitronmelisse. I mellomtiden varmer du opp kondensert melk, melk og sjokolde i en kjele til sjokoladen smelter og du har en jevn og glatt saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.