BOEUF BOURGUIGNON
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 7-800 g oksekjøtt i terninger
  • Marinade
  • 4 dl rødvin
  • 1 laurbærblad
  • 1 ss finhakket persille (evt. tørket)
  • 1 ts timian
  • 1 hvitløkfedd, finhakket
  • 5 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
  • 1 løk i biter
  • 2 gulrøtter i skiver
  • 1 ss hvetemel
  • 1 dl kjøttbuljong (kraft)
  • 3-4 sjalottløk eller 1 rødløk i biter
  • 4 champignoner i skiver
  • . 100 bacon i små biter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.