Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Kok rømmen i en tykkbunnet kasserolle i cirka 5 minutter. Sikt i halvparten av melet og rør med en sleiv samtidig som du på medium varme koker opp rømmeblandingen
Bønner er modne frø av belgvekster. Bønner inneholder mye protein, karbohydrater, B-vitaminer og jern. De vanligste typene er sorte, røde eller hvite bønner
Jeg har lenge hatt lyst til å gjenskape den velkjente franske biffgryta, BoeufBourguignon. Beuf Bourguignon serveres gjerne med en blomkålstappe som tilbehør
Denne klassiske oppskriften fra det franske bondekjøkken egner seg godt i en Crock-Pot. Spesielt i en med innekasserolle av metall med DuraCeramic-belegg, da kan du enkelt brune bacon, sopp og kjøtt direkte i Crock-Pot kasserollen
Boeufbourguignon (bœf buʀgiɲɔ̃, ɔn) for de som måtte ønske å prøve seg. Boef bourguignon. I all enkelthet er boeufbourguignon en kjøttgryte med oksekjøtt kokt i rødvin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.