Boeuf Bourguignon
detgladekjokken.no
detgladekjokken.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 2 vurderinger

Ingredienser

  • Bacon
  • Storfekjøtt (grytekjøtt, høyrygg el)
  • Olje
  • Salt
  • Pepper
  • Hvetemel
  • Kjøttkraft
  • Rødvin
  • Laurbærblad
  • Timian, tørket
  • Sjalottløk
  • Hvitløk
  • Pastinakk
  • Gulrot
  • Sellerirot
  • Sjampinjong
  • Persille
  • Salt og pepper
  • Bacon - 150 gram Storfekjøtt (grytekjøtt, høyrygg el) - 1 kg Olje - Til steking Salt - 2 ts Pepper - 3/4 ts Hvetemel - 2 ss Kjøttkraft - 4 dl Rødvin - 4 dl Laurbærblad - 2 stk Timian, tørket - 1 ts Sjalottløk - 10 stk Hvitløk - 2 fedd Pastinakk - 1 stk Gulrot - 3 stk Sellerirot - 1/2 stk Sjampinjong - 8 stk Persille Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.