Jeg tenkte egentlig at jeg skulle lage Dirty Blondes i kveld, en annen variant av «Whities». Tenkte at jeg heller kunne bruke masse Oreo kjeks, og ikke sjokoladebiter
I dag har jeg testet en ny sukkermasse som brukes på Lace-matter, Tricot Mix fra Silikomart. Massen minner veldig om Sugarveil, men med en stoooor fordel, du lager ferdig bordene på under 1 time
I dag har jeg testet en ny sukkermasse som brukes på Lace-matter, Tricot Mix fra Silikomart. Massen minner veldig om Sugarveil, men med en stoooor fordel, du lager ferdig bordene på under 1 time
I dag tenkte jeg at jeg skulle lage en kjapp og enkel «voksenkake». Denne Dirty Blonde kaken er laget med sjokoladebiter og cognac, og den er toppet med deilig mørk sjokoladeglasur
Blonder på kaker er så nydelig. Her er alle redskapene og ingrediensene jeg bruker for å lage blonder. Pastafarge - Om du ønsker en annen farge en hvit på dine blonder kan massen farges ved bruk av pastafarger
Da er jeg ferdig med dåpsinvitasjonene til Daniel. Jeg hadde lyst til å lage de litt annerledes denne gang, og dermed prøvde jeg meg på brettekort – med en liten baby inni…
Da får du fine «blonder». Denne kaken kombinerer søt icing med fyldig sjokolade. Og så er den utrolig lekker på kakebordet med den hvite icingen og den mørke sjokoladen
Dere har sikkert hørt at «blondes have more fun». I dette tilfellet stemmer det skikkelig bra. Denne super vanvittig fantastiske smakfulle yummy fristende deilige kaken er latterlig lett og morsom å lage
Spesielt hvis hvite kokosmakroner og brune wienerkyss puttes på Norgesglass pyntet med blonder. Jeg hadde egentlig beregnet å ha et annet innhold i dagens luke, men så anbefalte jeg disse kakene i går da jeg så en venn skrev om at hun bakte julebakst til barnebarn som har cøliaki
Fredag kveld var jeg på kurs i ølbrygging, hvor kollega Håvard delte sin kunnskap med oss. Vi lagde Blonde Ale og du finner oppskriften på Håvards blogg
I går hadde vi fårikål til middag og siden høsten er her så laget jeg nok en oppskrift med epler. Dette er eplecupcakes med raspede epler, kanel og hvit sjokolade
Du vil da se at det ligger som blonder over kromkakejernet. Disse er jo bare rå gode. Å siden mannen min ikke tåler egg, så valgte vi å lage strull i år, i stedet for kromkaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.