Blomkålsnacks med urtedipp
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Blomkål
  • 1 blomkålhode, i buketter og stilker (bruk også fine blad hele eller delt i to diagonalt)
  • 3-4 ss olivenolje
  • 1,5 ts milde tyrkiske chiliflak (pul biber), eller annen type chiliflak etter smak
  • 0,5 ts urfapepper (isot biber) (kan sløyfes eller erstattes med røkt paprika)
  • salt og pepper
  • 150 g labneh eller tykk yoghurt
  • 20-25 g urter etter smak (jeg liker å bruke halvparten bladparsille og halvparten mynte, dill eller koriander)
  • 1 lite hvitløksfedd, skrelt, finhakket og most med litt salt
  • salt og pepper
  • 1 blomkålhode, i buketter og stilker (bruk også fine blad hele eller delt i to diagonalt)
  • 3-4 ss olivenolje
  • 1,5 ts milde tyrkiske chiliflak (pul biber), eller annen type chiliflak etter smak
  • 0,5 ts urfapepper (isot biber) (kan sløyfes eller erstattes med røkt paprika)
  • salt og pepper
  • 150 g labneh eller tykk yoghurt
  • 20-25 g urter etter smak (jeg liker å bruke halvparten bladparsille og halvparten mynte, dill eller koriander)
  • 1 lite hvitløksfedd, skrelt, finhakket og most med litt salt
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.