Lars Lians Sjokolade- og karamellterterPáte sablée (mørdeig til bunn)200 g hvetemel120 g usaltet smør (romstemperert)75 g melis25 g mandelmel (malte mandler)1 eggEn knivspiss kanelBland sammen hvetemel, melis, mandelmel og kanel i bollen til kjøkkenmaskinen
– Jeg ELSKER nordmenn utbrøt Von Trier, min kone er norsk. Uansett- vi er i Cannes og skal intervjue regissør Lars Von Trier i forbindelse med hans film “Dogville”
Jeg lager endel mat som inneholder laks. I Norge har vi god tilgang på kvalitet, og den røde fisken er svært sunn samtidig som den er smakfull og meget anvendelig
Denne sausen er basert på basisoppskriften i «The Flying Culinary Circus – den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken» – en kokebok jeg anbefaler på det varmeste
elinlarsen_net. Tenk at julens aller beste pålegg- sylte, er så enkelt å lage. Første gangen jeg lagde julesylte så var det etter den gamle tradisjonen, nemlig av et grisehode
- Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika
Alle har vel kjent #denfølelsen. Det å starte dagen med en frisk, smakfull og næringsrik frokost setter grunnlaget for at dagen blir like fresh og innholdsrik som frokostbollen
andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Følg Elin Larsen på Facebook og Instagram. Pasta med pesto og stekt laks. Da er jeg ferdig med siste arbeidsuken og jeg erklærer herved ferien som et faktum, og unner meg selv noen late dager (før studiestart 22 august)
Lars Barmen sendte svineribba rett til Søraust-Asia – i smaksvegen – på eit anna kurs, der enkelte av dei kvinnelege deltakarane blei ståande å stønne ved kjøkkenbenken
Oreosjokoladekake med oreofrosting og bringebærmousse appeared first on Elin Larsen. Det er mai hvilket betyr det er tid for festkaker både til konfrmasjon, dåp, bryllup og feiring av nasjonaldagen vår 17 mai
I dag lærte jeg noen utrolig gode triks med sukkerbrødet av den ene dommeren, Lars Lian. Jeg oppdaget nylig at TV-norge har lansert nye streaming-tjenester, og jeg fant ut at jeg skulle forsøke et månedsabonnement Der fant jeg til min glede flere matprogram, og jeg fant ut at "Kakekrigen" var en fin plass å starte
Kjempegod og smakfull kyllinggryte med karri. Nå som hverdagen er snudd opp- ned. Fra å være heltidsblogger med eget foretak til en studenttilværelse, så har selvsagt matlagningen blitt preget av dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.