Vi har en tradisjon med fest på Halloween her i huset og det blir det i år også, og det skulle ikke forundre meg om disse blodige bringebærsnurrene blir servert
Men det var slettes ikke noe kriminelt som skjedde- offrene i denne saken var tre 6 månder gamle lam- de skulle bli Saudehaud, Pinnekjøtt, Bog, Sadel, Stek og koteletter
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
1 dl kraft i stekeposen, ser litt blodig ut, men smakte godt ♫. Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen
Dette gir medium resultat, for blodigere variant går du ned et par grader, men ikke under 50. Det er mange måter tilberede andebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide
Da var det uthulning av gresskar som ble brukt til lykter og punsjbolle (kjempespennende med servering av punsj med appelsinjuice, sitronbrus og små vingummimark), blodige heksefingre lagd av kjeksdeig og kirsebærsyltetøy med mandler som ekle negler og for ikke å snakke om kveldens høydepunkt hvor man skulle finne flest mulig “hekseøyner” (druer) i en bøtte med mark (kokt spaghetti med litt olje)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Blodig og lett å male. Finnes ikke bedre enn fersk og hjemmelaget. Jeg har tidligere laget lammepostei, men denne gangen gikk jeg for svinelever, og lagde en god, gammeldags postei med masse herlig smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.