Blåskjell servert med risotto
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg blåskjell
  • 1 ss olivenolje
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 2-3 dl tørr hvitvin
  • dill
  •  
  • Risotto
  • 3 dl arborioris
  • 3 sjalottløk
  • 1 fennikel
  • 1 rød chili
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 2-3 ss olivenolje
  • 2 dl tørr hvitvin eller tørr vermouth Noilly Prat
  • 7-8 dl kraft/grønnsakbuljong + kraften fra blåskjellene
  • safran
  • 2 ss smør
  • salt, pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.