Blåbærtrut! Smulepai med ferske skogsblåbær og vaniljesaus
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 ts potetmel
  • 2-3 ss sukker, gjerne brunt
  • 2 ts potetmel
  • 3 ts
  • 2 ss sukker
  • 3 ss
  • 1/4 kopp /60 ml glutenfritt havremel (du kan kjøre havregryn i kaffekvern eller blender, eller bruke rismel om du ikke har havremel)
  • 1/2 kopp / 1,2 dl glutenfrie havregryn (om du ikke kan spise havre, så kan du bruke hirseflak, det fungerer helt fint)
  • 1/4 kopp / 60 ml sukker, gjerne brunt. (Bruk evt kokossukker eller xylitol)
  • 1/4 kopp melkefri margarin (eller bruk kokosolje pluss en klype salt)
  • 1 ts vaniljesukker (Tørsleffs Vanila)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.