Hva er vel bedre enn frukt og bær medvaniljesaus. Da får du verdens beste og luftigste vaniljesaus. Det smaker også uendelig mye bedre enn de fra butikken
Du kan bestemme hva fyllet selv og det klassiske er med scampi og svinekjøtt. Ferske vårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
Visp eggeplommene sammen med resten av sukkeret i en bolle. Sil vaniljesausen over i en ren bolle og avkjøl (trenger ikke sile om du bruker vaniljefrø, og ikke vaniljestang)
Her kan du selv variere med ulike frukter og toppinger som hakkede nøtter, hakket mørk sjokolade, vaniljekesam eller annen fruktkesam, eller min favoritt
- Skill eggehvite og plomme. Hjemmelaget vaniljesaus er så mye, mye bedre enn den du kjøper ferdig =). - Ha opp i sukkeret og visp i kjøkkenmaskinen i noen minutter
Jeg satte min samboer og middagsgjest i sving med rensingen (les. Jeg fikk den servert hos en god venninne for noen år siden og i ettertid hatt lyst til å teste ut dette hjemme
Som matblogger har man for vane å eksperimentere med oppskrifter og tilbehør, men spør du rekefiskeren selv nytes rekene aller best med fersk loff og majones
Eventuelt smak til med mer sukker, så blir den passe søt etter din smak. Det forundrer meg at ettersom hovedingrediensene i en vaniljesaus er egg og fløte, hvordan kan da den du kjøper på butikken stå i månedsvis i romtemperatur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.