Sukkerfrie ispinner med blåbærog bringebær. Disse ispinnene ble utrolige gode og friske i smaken. Borte bra, men hjemme best heter det - og det er jammen sant
Til blåbærfromasjen blander man først sammen Skyr blåbærog melis. Blåbærfromasj. I denne kaken har jeg brukt Skyr med sitronsmakog Skyr med blåblærsmak slik at fromasjkaken får to lag
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper ogsitronpepper, litt sitronsaftog to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Smør ut vaniljekremen i et jevnt lag og fordel blåbærene oppå. For noen uker siden var jeg på Matvrak hos ei venninne hvor vi fikk servert en fantastisk blåbærpai til dessert
Kjøl den ned og hvis du forbereder det på forhånd plaser i kjøleskapet. skall av en liten sitron. For å lage røren legg alle tørre ingrediensene, unntatt sukker, i en bolle og alle våte ingrediensene i en annen bolle sammen med sukker
Lille interiør la ut et bilde av ispinne former og tre pinner fra Nicolas Vahé, de kunne jeg tenke meg å ha og dro likeså godt innom og kjøpte med meg et sett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.