Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
– Vask lime fruktene med lunkent vann og tørk. Om du har litt sansen for sprø og digg paiskorpe med en fløyelsmyk små syrlig krem inni toppet med pisket luftig krem så der dette kaken for deg
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Del kaken på midten så du får to rektangler Ha et godt lag med smørkrem på den ene bunnen legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen legg på den andre bunnen med bunnsiden opp
Eg valgte også å smake til med pressa limesaft for å få litt sitruspreg på jordbærsausen - smaken fra panna cottaen kom igjen i sausen og det var veldig godt
En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving. Ha smør og sukker i en bolle og miks godt med en mikser eller kjøkkenmaskin til det er hvitt og luftig
I kveld skal jeg feire bursdagen min (som er i morgen), sammen med en gjeng fine folk. Disse lime jelly-shotsene er laget fra bunnen av, og du trenger bacardi mojito for å lage dem
Pistasje nøtter glasert med honning og tilsatt litt sitronsaft, chilli og cayenne pepper. Vil du ha dem "sterkere" er det bare å doble mengden med chilli og cayenne pepper
Biscottimed mandler og sjokolade. Her får du gode smaker og sprø kjeks,jeg bruker halvparten mandelmel, både for den gode smaken, og for at biscottien ikke skal bli så hard
Tradisjonelt lages denne kaken med mye fløte og egg men denne oppskiften er det kun brukt naturlige ingredienser fra morder jord, noe som ikke bare gjør det god men også full av næring og energi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.