Mai, og som vanlig så starter eg ny måned med oppsummering av oppskrifter fra forrige måned. Med tanke på at det var påske i April, så blei det en del fokus på sunnere og sukkerfritt påskesnop (som for all del kan lages heile året, kvardag som helg
fantastiske oppskrifter å flotte bilder. Tilbakemeldingane fra dere har som alltid våre veldig gode, og det inspirerer meg enormt masse, og motiverer til å fortsette i samme løp
Server med creme fraiche etter smak og rundstykker eller brød. 2 store rødbeter2 løk6 gulrøtter3 store poteter3 fedd hvitløk1 boks butterbeans3 vårløk i tynne ringersalt og peppercreme fraicheHa litt smør og litt rapsolje i en gryte som rommer 5 liter, ha i rødbeter, gulrøtter, poteter og , hvitløk og løk i små biter og surr i smør/olje
april. Gjerne fortell om dagens aprilsspøk om du har klart å lure noen eller blitt lurt. Hei ♥ Gikk tilbake i bloggarkivet og fant oppskriften på havrepannekakene som jeg laget for noen måneder siden
Jeg skulle egentlig vente til i kveld med dette innlegget, men hey, jeg fikk litt tid nå. ) Det er alltid så hyggelig å stelle i stand til slekt og venner, spesielt når de som kommer er så takknemlig som de som kom i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.