Kok BavetteBarilla al dente irikelig, saltet vann, og ha i Pesto Rosso Barilla. Legg rucola på tallerkenen, fordel pasta med saus over, og legg til slutt på de hakkede nøttekjernene
Dette er en annerledes pesto laget medristedepinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvitgeitost fra Rallarrosa stølsysteri
Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss medriskremi mårra. Ha potetmelet i et glass med lokk og ha ilitt vann, risttil melet har løst seg opp
Her har jeg servert suppen med soyarømme og hakket persille på toppen, og medgrovbrød ved siden av. Finhakk løken, og la den surre iolivenoljen på medium varme til den er blank
Jeg bruker den røde curry pastaen som heter medium og den er jaggu sterk nok synes jeg. Hvis du ønsker kan du jo også freshe den opp med blåskjell og/eller annen fiskitillegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.