Noen steder – som i Danmark – er andvanligjulemiddag, så ønsker du en liten variasjonfra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Rør ut maizenna med litt kaldtvann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
Rør inn øl og farris til røren er tyktflytende. Rett før servering. Løft potetene opp avvannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, dakan potetchipsen fallefrahverandre) slik at de blir dampet tørre
Epler inneholdernæringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andremineraler og vitaminer i mindregrad
Når manhar fokus på korte, effektive treningsøkter og treningmankan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr - underkropp
Andekjøttethadde ligger og stirret på meg fra frysedisken hos minlokalekjøpmann i noen uker, og for hver handlemandag ble det vanskeligere å gå ufortrødent forbi
I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Så enkelt, men likevel en helt ny vri på svinekottelettene
Jeg liker å taavskinnet, fordi det ofte fallerav og lager trevler når det kokes. Olje til steking. Jeg er så lei av kjedelig kjøttpølse, så denne gangen ble det en herlig “sweet and sour” saus som følgesvenn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.