Og slikerdetogså med deg, du kan spise alt, bareikkealltid. Jegspiser alt, bareikkealltid. Jeg får ikkedårligsamvittighet av å ta en sjokoladebiti ny og ne, så lenge detikkeblirhver dag og i store mengder
Jegvelger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og toppingtilfører sødme, men du kan ha imersøtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Her om dagen var detsushi som sto på menyen hjemme hos oss. Sushiviste seg å ikke være såvanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, detgikk ganske raskt unna
Man trenger selvsagt ikke være tipersoner for å kunne lage dette, men om man er færre anbefalerjeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut overfleredager
Jeg tror ikkejeg har ledd så mye på lenge, å gu det gjorde godt. SÅ for andre som trenger en litenlatter, eller en virkelighysterisklatterkuleså gå inn å les på Damn you auto correct
Helt fantastisk kake, umulig å spisebare ett stykke. Pynt gjerne kaka med strimler av gulrot, friske bær (ikke frosne, de safter seg og detblirikkesådelikat) eller hakkede valnøtter
Såkikketjeg på klokken og det burde jeg kanskje ikke ha gjort - det var bare en snau halvtimetilvi skulle på kaffebesøk og jeg hadde planer om å ta med makronene
Jeg kunne ikke slenge meg likegyldig på sofaen for andre dag på rad, sådet ble et par trippendeturer ut på kjøkkenet, for å lage meg noen «vente-espressoer»
I år servertevi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelétil hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San EmilioSherry, som smaker som flytende rosiner, og tildessert laget jeg en variant av bløtkake med marengs
Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jegelskervirkelig ny spennene matretter, problemet erbaredet at jegklarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.