Ball og ballebrød
Alt godt
Alt godt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 18 stk)
  • 1 kg rå poteter
  • 200 gram (3 stk) kokte poteter.
  • 150 gram byggmjøl
  • 50 gram havregryn, lettkokte
  • 1 ss salt
  • 1 ts pepar
  • 1 svineknoke til kraft
  • 30 minutt og legg ballane saman med knoken og la dei trekke i minimum
  • 45 minutt På slutten av trekketida legg eg i skiver med kålrot og nokre halve gulrøter
  • 50 g gjær
  • 1,5 liter ballesø
  • 200 g kveitekli
  • 250 g grov, sammalt rug
  • 500 g grov sammalt kveite
  • 1,2 kg kveitemjøl

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.