- Når begge grytene medepler er myke og gyldne ha alle eplene opp i denstore gryten. Fin fram en ny stor gryte å gjenta prosessen en gang til med de gjenværende eplene
Jeg bruke mors hjemmebaktekanelfyllogeplefyll. Mors hjemmebakteeplefyll. Mors hjemmebaktekanelfyll. Jeg bakte den igjen i går for å ta bilder av hvordan jeg gjør det
Jeg og min beste venninne tilbringer kvelden sammen, og har begynt å kokkelere på kjøkkenet. I mellomtiden må jeg komme med et kjempetips vi akkurat kom på
Vei opp melis, mel og ha i kanel. Skrell epleneog del dem i mini biter og ha sitron saft over dem. Brett den andre halv deigen overfyllet og press forsiktig ned med en gaffel
Fikensyltetøy blir veldig godt hvis man tilsetter litt krydder, jeg har forsøkt med litt forskjellig, men dette her er det aller beste - og så er det den fordelen at man trenger lite sukker i fikensyltetøy den er så søt i seg selv
Torsk bakt i ovn er eventyrlig godt, fisken blir saftig og velsmakende, ogmed slike gode lubne fiskestykker flaker fisken seg når du tar den ut av ovnen
Havregryn, smør, sukker ogkanelarbeides raskt sammen og fordeles over eplene. En god hverdagsdessert nå når det bugner av norske eplene i butikken, ogmed en liten kremdott eller is blir dette en smakfull og frisk dessert
Serveres enten sammen med pepperkakeparfait eller stivpisket krem medkanel. Etter nøye overveielser og gjennomgang av de forskjellige gåsemenyene alle disse restaurantene tilbyr, landet jeg til slutt på bakteplemed marsipanfyll og pepperkakeparfait
I går lagde jeg ovnsstekte grønnsaker til middag med asparges og parmesan, ble veldig godt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
HAVREKJEKS MEDEPLEOGKANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØYMED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Denne gangen med høsten epler. Skrell og del eplene i biter. I helgen tok jeg på meg supermamma drakten å dro med meg Vilde og tre venninner ut til hytta på Løvøya
Deretter helte jeg alle epleterningene opp i en passe rommelig kjele og helte over et par kjøkkenglass med vann for at det ikke skulle svi seg i bunnen
Hjemmelaget appelsinmarmelade medepleogkanel smaker superdigg på toast med en skive ost. Ha alt i en stor kjele (inkludert gaspose med steiner ogeplekjerne) unntatt sukker, eplebiteneog cayennepepper
Bland alt det tørre sammen med revet eple, hell så over sausen og rør godt. En sunn ettermiddags snack sammen med litt frukt, til dessert i Vildes matboks, for litt ekstra kos og energi på tur eller trening, you name it
For en stund tilbake begynte jeg å eksprimentere litt med å bake kaker med sukkerfri vaniljesaus. MEN om du har spist vaniljesauskake før, så er det kanskje gledelig at du nå kan lage den som både sukkerfri og fiberrik versjon
Favoritten vår er medepleogkanel. Nora naturlig lett eple m/biter er et sunt og godt alternativ. )) Jeg har laget ferdig eplemos (oppskrift kommer) som jeg blant annet lagde isbiter ut av til å ha oppi grøten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.