Det gir alltid bedre resultater ved baking å bruke finkornet sukker (disse finnes hos de fleste dagligvarer), men om man ikke ønsker bryet ved å kjøpe inn flere varer så kan dette sukkeret erstattes med vanlig sukker
I dag kan jeg friste med en god og enkel glutenfri kake med rismel, mandelmel og kokosmel. Glutenfri kake med mandel og kokosmel – Nok til 15cm × 15cm form. 50g mandelmel. 50g mandelmel
2 dl kvernet mandler (jeg bruker de fra mandelfabrikken i Altea, men kvern gjerne selv). 2 dl kvernet mandler (jeg bruker de fra mandelfabrikken i Altea, men kvern gjerne selv)
80g mandler eller mandelflak. Avkjøl deigen i 20 minutter og skjær den med en taggete kniv på tvers ved 45 graders vinkel inn 1,5 cm tykke skiver. Stek skivene på et stekebrett i 35 minutter i 135 grader C. 80g mandler eller mandelflak
Vi er så heldige å ha forskjellige typer glutenfritt mel i indisk kjøkken. Lomper av maismel sammen med spinat og et forfriskende glass lassi er et typisk punjabi måltid
MANGO BARFI. Relatert MANGO BARFI. Innlegget inneholder annonselenker. Påske dessert året rundt. Nå lurer du på hva denne har med påske å gjøre, egentlig ingenting annet enn den gule fargen
70 gram hakkede mandler eller mandelmel om det er små barn som skal spise70 gram smør (la det stå fremme å bli litt mykt) eller kokosolje om man vil unngå meieriprodukter50 gram sukrin+ 2 gram stevia om man kjører lavkarbo eller kokosblomstsukker som jeg bruker (eller annen form for søtning etter smak, man må nesten prøve seg frem)4 egg1/4 ts uraffinert havsalt (om du bruker kokosolje istedet for smør, kan du godt ta litt mer salt)3/4 ts mandelessens (jeg bruker ikke dette og det går helt fint uten70 gram kokosmel110 gram kokosmasse eller grovt kokosmel fra Urtekram hos Meny
mandeltre i blomst MandlerMandler inneholder blant annetE vitamin som kalles foryngelsesvitaminet fordi det bidrar til å holde huden ung ved å beskytte hudcellene mot en for tidlig død
Jeg har spist marsipangris med sjokolade, og uten sjokolade, rosa, hvit og grønn marsipangris, med pynt og uten pynt, glutenfri, sukkerfri og økologisk gris, tysk, dansk, svensk og norsk marsipangris, og både håndlaget og med spisse kanter etter marsipangrismaskinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.