soba noodles (can be bought in health stores and asian markets). Today most Japanese people start their day with miso which they believe stimulates digestion and energizes their body
God søndag søtinger,. Cookie dough er noe av det beste jeg vet. Til dagens søndagsdessert lagde jeg bakt cookie dough sammen med pisket krem og friske norske jordbær
God kveld alle sammen, håper dere koser dere den 2. søndag i advent enda og. Her hvor jeg bor snør det kjempe masse og man kommer i virkelig jule-stemning og nå er det bare 2 uker igjen til jul
This is a great idea to use leftovers of my mango-smoothiewith almond milk and instead storing the rest in the fridge, you can make delicious and healthy ice pops
* salt & pepper (smak til). Still, this kale is somewhat special when it does not form a tight head, but consists of stems of different lengths with more or less fuzzy leaves
I've got to admit that I usually make something withsalmon- or solefilet from the frozen section. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk
Season the salmon filets with salt and pepper and set aside. ) When I saw the words "Salmon" and "Parmesan" in the same sentence my attention was caught and boy this was good
Har du hørt om Baked Alaska eller Omelette Norvegienne. Baked Alaska. Baked Alaska. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Nydelig topping med både salt&søtt. Eg har posta mange oppskrifter på smoothie med næringsrike ingredienser som gjer den til eit komplett måltid, idag er det mango smoothie med nydelige smaker
Squash. Squash inneholder bare 1,8g karbohydrater, og er sånn sett et ypperlig alternativ å bruke. 1 squash. Del squashen i terninger, og kok i 5 min. 1 squash
Denne gangen i form av squash, jeg tror aldri jeg kjøpte squash mens jeg bodde i norge men etter at jeg flyttet til spania har det blitt en av mine favoritt grønnsaker
Visp godt, avkjøl og hell over mangopureén som allerede er avkjølt og har stått i kjøleskapet. MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner). 500 gr mango puré. Varm alt i mikroovn 1,5 min eller raskt i en kjele, avkjøl og bland med mangopure. Relatert MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.