Pad Med Ma Muang (Neau=biff Pad= wok, Med Ma MuangHim Ma Paan=cashew nøtter)Altså. Den var opprinnelig med peanøtter ogkylling, men thaienegjorde den omtilsin ved å tilsettecashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kyllingogoksekjøtt/biff
Margit Vea ASinstagramkontogirmangegodetips. frem en storplast- eller glassbolle. Flere av tipsene er aktuelle for de av dere somlager mat uten glutenoganimalsk melk
Informasjon på kjernetemperatur foroksestek har jeg hentet fra matprat. LikLaster. Taggedas. Her har du oppskrift på perfekt gjestemiddag eller søndagsmiddag
noog så posterjegbildet på slutten av oppskriftentilinspirasjonfor andre. de skal være faste, på kanten av crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni
Vispiser den ofte med kokte (frossen)grønnsakerog ekstra koktpasta (eller poteter) ved siden av. (Jegpleier å ha i en klunk smør når jeg har hellt av vannet, så klistrerikkepastaenseg sammen)
Vinenkommer fra samme produsensomDoppioPasso, rødvinenjeg anbefalte til «Ytrefilèt av lam med piperade», se innlegget HER, altså fra PugliaiItaliaog er laget på den lokale druen Uva diTroia, somregnessom en av de beste iPuglia
Pastasalat er supert å lageopp på forhånd, gjernedagen før da den bare blir enda bedre. ) Du må bruke de grønnsakene du liker best selv, men idissedager har jeg en baby somjeg ammer og kan derforikkespise alt jeg ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.