Kva et deiiBerlin. Det fekk vi høve til å finne ut då vi var der no i påska. For meg er matstellet på nye stader ein av deiviktigaste grunnane til å reise
Da jeg var iBerlin for noen år siden, smakte jeg vegansk majones for første gang. Det var den lille, vegetariske burgersjappa Yellow Sunshinei Kreuzberg som serverte ulikedippertilpåmfrien, deriblant en kjemepegod hvitløksveganese
Vi fartet rundt og tok både undergrunnen og bussen tilulike områder rundt Berlin. Hei. Jeg aynes at Berlin var en veldig bra by fordi de har både kjempebra shopping, uteliv og serverdigheter som er verdt å se
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En time senere står jeg på Four seasons hotell iBerlin og er klar for å intervjueNicole( hun var i byen for å snakke om sinfilm “The Hours” hvor hun spillerVirginia Woolf), men ikke helt klar for å møte verden
Jeg må uansett trøste meg selv litt, Guri er iBerlin og der har virkelig asparges sesongen kommet. Asparges sesongen er her, eller det fortsatt en liten stund til den norske aspargesen er her men man kan ikke la slike små detaljer stå iveienidisse dagers globaliserte verden
ReiseReiseguideTips. Har du bestemt deg for hvor du ønsker å reise på feriei sommer. Et morsomt tips er å dra til en plass der du har mulighet for å oppleve mye, kanskje flere land på en gang
Vifikk dem førske gang på en restaurant i Oslo og hver gang vi er i utlandet og får lyst på noe lett og godt så prøver vi å finne en vietnamesisk restaurant, vi har derfor fått disse ruller i både Berlin, Paris, København og München
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.