Apple Filling. Høyt henger de og sure er de. Ja, det er de norske eplene jeg snakker om. Vi har tidlig modne sommerepler i vår hage, og de er så sure at de nesten ikke er spiselige, men bare nesten
Lyst på noe godt i helgen. Da anbefaler jeg denne nydelige (raw) eplepaien. Jeg har egentlig aldri vært noe glad i eplepai (i motsetning til søstra mi, som elsker eplepai/eplekake
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Hei. I dag kommer det en skikkelig god og lett oppskrift. Denne paien er kjempe lett og lage, du trenger bare fem ingredienser og den er laget på under en time
- Peel the apples, and slice thinly, mix with cinnamon and sweetening. - Mix the vanilla cream, heat in a pot and let it thicken while stirring without letting it boil
Translate ». Ingredienser til 2 porsjoner. Tidsbruk Under 30 min (eks koketid for kjøttstykke). ca 250 g Langkokt svinenakke (Se fremgangsmåte nedenfor)
Today’s recipe is based on raw cacao, giving you three different choices for it’s use. When the oats and almonds are ready, chop the almonds and place them in a bowl together with the rest of the ingredients
Vet ikke hvordan Toto ser for seg denne 'pudding pie'n' c",). Dette er min tolkning av Georgy porgy pudding pie, til min kjære, som er veldig glad i sjokolade ღ
Same ingredients and method, just replace the appleswith rhubarb. There we got real Norwegian old fashioned food and today I want to share with you her recipe for applepie
Peel the apples and cut into small pieces. Leave to cool in the baking tray before you cut in pieces. Of course you can make only half portion and use a smaller tray
Peel the apples and cut into small pieces. Here is a cake with biscuit base, covered by apples and lovely cream cheese filling and a wonderful crumble topping
The result was a lovely, a little tart, applepiewith flaky pastry. Note that the pie shell is not to be pre-baked as is the case with many pies, but not this one)
While the cake is baking, tear off a large piece of bakingpaper and put on the baking table. In fact it is very easy - the only thing is that you need to be a bit quick
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.