So here's another one. Okay. so every time I make a pizza crust, it's my new favourite. Norsk22 g pofiber18 6 fiberhusk6 g ketolyse bakemiks (eller bakeprotein)1/2-1 krm bakepulver1/2-2 krm johannesbrødkjernemellitt salt75 g vann- Bland sammen alt det tørre og hell over vannet
Dermed blir det brygging av årtes juleøl, en Old Ale. Oppskriften er basert på en artikkel på Norbryggforumet om Old Ale av Gahr Smith-Gahrsen (kun tilgjengelig for Norbryggmedlemmer), og er som følger
I tillegg er denne vidundergrønnsaken veldig sunn, kalorifattig, rik på A- og C-vitaminer, kalsium og fosfor, og en av de grønnsakene som inneholder mest jern
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker. Gjør du på denne måten vil hvitkål og gulerøtter beholde sprø tekstur etter steking
Tro eller ei, men denne retten spiste jeg første gang i København som en lunsjrett. Det består av ingredienser fra middelhavet og jeg syntes retten var genial
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Nå er det bare to uker igjen til 1. desember. Jeg gleder meg til å blåse opp julestemning med dekorasjoner, musikk, mat og bakstverk i huset, og ikke minst dele oppskrifter på bloggen
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Check back on facebook tonight for another great give-away, this time it has to do with smoothies. Beat the cold cream and cold sweetened condensed milk on medium/high speed in a stand mixer fitted with the whisk attachment and beat until fluffy
Den er midt i blinken for vår old-school-hytte som ikke har ovn for eksempel. Remember to wait for the jelly mix to be really cold before you pour it on the cake
Denne oppskriften er som alltid hos just another foodstory. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.