Her oppe i nord, er ikke reinsdyrfilet så veldig sjelden. Og som vilt, er det en delikatesse. Her kommer en oppskrift jeg fant på Aass bryggeri sin siden for en stund siden
REINSDYRFILET MED GODT TILBEHØR. Reinsdyrfilet. . Dette er godsaker fra fjellet. Ytrefilet av rein servert med ovnsstekte poteter, rotgrønsaker og brokkoli
800 g reinsdyrfilet1 ts salt 400 g frisk sjampinjong i skiver12 sjalottløk (hele eller kuttede)4 persillerot i strimler200 g aspargesbønner smør til stekingsalt og pepper Krydre reinsdyrfiletene med salt og pepper og brun dem på begge sider i smør på stekepanna. Serveres gjerne med kokt potet og en god saus til (brunsaus eller portvinssaus) 800 g reinsdyrfilet
Reinsdyrfilet smaker himmelsk. 400 g reinsdyrfilet. 400 g reinsdyrfilet. I oppskriften bruker jeg sjampinjong- men jeg hadde foretrukket å bruke kantareller
700-800 g reinsdyrfilet. Frossent kjøtt tines langsomt i kjøleskapet. Tips. Får du ikke tak i Jacobs rødvinssaus, bruk rødvinssky fra pose og lag etter anvisning på pakken
Relaterte innleggMatinspo til grillenColeslawGrillet reinsdyrfilet med svidd salat 1/2 hodekål. Det begynner så smått å bli grillsesong – tipper mange er godt i gang allerede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.