Rut skinnet, og stek andebrystetmedskinnsida ned, så skinnet blir sprøtt og fettet smelter. Riv fra hverandre lårkjøttet, stek det i middels varm stekepanne med andefett, finhakket hvitløk, persillerot, salvie og estragon
Lag en marinaden, evt med litt vann hvis den er tykk og smør utenpå andebrystene. Hvis man har lår eller hel and, kan man også rive det som pulled pork (rett som heter crispy duck), men det går ikke med bryst, ihvertfall ikke når man ikke steker det på lav varme i mange timer
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Stek andebrystetmed fettsiden ned på middels sterk varme til blodkraft begynner å piple ut av kjøttet
Server for eksempel med krem eller iskrem. ) går kjapt, er enkel å lage, og smaker veldig godt. Vi hadde laktosefri krem med en liten dæsj konjakk, mmmmm
Rut skinnetmed en skarp kniv og prikk skinnet (ikke kjøttet) med en gaffel. and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebrystmed rosmarin og hvitløk, andebrystmed tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
Begynn med å rute skinnet på andebrystetog stek de medskinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Du vil kanskje ogsålikeAndebrystmed rødvins- ogappelsinglazeogduckskincrumbleEntrecotemed bulgur og fetakremBlekksprut med linserFra Raw Food til Roar FoodVietnamesisk nudelsuppeHellstrøms pepperbiff fra Masterchef
Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
Rut opp skinnetog krydre godt med salt og pepper. Legg dem medskinnet ned i en kald panne uten fett. Stekes på denne siden til skinnet er gyllent og sprøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.