Stek andebrystenemed fettsiden ned i en middelsvarm stekepanne. Skjær et rutemønster på fettsiden av andebrystene, bruk en skarp kniv og vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet
Anrett rosenkålen på tallerkener eller et pent fat, topp med skiver av glasert andebryst. Stek andebrystenemed fettsiden ned i en middels varm stekepanne
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Stek andebrystetmed fettsiden ned på middels sterk varme til blodkraft begynner å piple ut av kjøttet
and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebrystmed rosmarin og hvitløk, andebrystmed tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
Startet med å salte pepre andebrystetog så vakumere det i en sous vide-pose. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Begynn med å rute skinnet på andebrystetog stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Ingredienser til andebrystmed bakt sjalottløk og sjysaus ✿ -og grønne asparges. Skyen i formen serveres som saus til andebrystet, sammen med den bakte løken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.