Anbefaling. glutenfritt knekkebrød. 17. 04. 2016 kl. 13. 17 i. Glutenfri mat. Ingen kommentarer. Det finnes en del glutenfrie knekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Dette brødet er utrolig enkelt å lage, men det tar litt tid. Personlig lager jeg det i helgene. Setter deigen på morraen - glemmer den i noen timer, også steker jeg langpannebrødet på kvelden
Bland den kokte makaronien inn i den hvite sausen – før du tilsetter ca halvparten av gulosten. Ha så kjøttet opp i kjelen sammen med de hermetiske tomatene og kjøttkraften (her pleier jeg å blande en buljongterning i ca 1 dl vann) La kjøttsausen stå å småkoke – jo lenger jo bedre
Jeg brukte en Hackit – og det funket supert (personlig anbefaling – ikke sponset). Vaske hendene godt før og etter – og vask alt kjøkkenredskap som har vært i kontakt med rå kylling før du bruker det på noe annet
Nå er det ikke mange dager igjen til Norges nasjonaldag, 17. mai. I den anledning vil jeg dele oppskriften på denne herlige bløtkaken som passer perfekt til 17
Jeg må få sagt det, igjen. Jeg har ikke noe i mot helsekostprodukter. Kjøkkenskuffene mine er fulle av dem, og du finner masse oppskrifter her på bloggen med diverse produkter i, MEN jeg synes at det er utrolig morsomt å vise at man kan lage sunne saker med ting man finner på butikken også
I helgen fikk jeg endelig testet den nye Nugatti Zero, og jeg er i ekstase. Uten tilsatt sukker og uten palmeolje er den like god og like sunn som den Nugattien/Nutellaen jeg selv lager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.