Klissete kokoskake med mørk og hvit sjokolade. Sukkerfri og fettfattig. Som dere jo vet elsker jeg kokos, og jeg har lenge hatt lyst til å lage en seig kokoskake som minner litt om kokosmakron, bare mer klissete og ennå bedre
En frisk og tropisk smoothie kan lyse opp en hver mørk vinterdag og denne smoothien vil garantert sende ganen tilbake til sommer, sol og varme med den deilige kombinasjonen av jordbær, ananasog kokos
) Jeg elsker kokos og nå når sommeren står for dør er kokos friskt og godt. Som dere kan se er kaken dekker med «gul krem», men dette er ikke vanlig gul krem, den er nemlig laget på kokosmelk og med litt Malibu (kokoslikør) i
Når man skal på påskeferie kan det være greit å lage kaken på forhånd, både fordi du kanskje mangler stekeovn/kjøkkenmaskin på hytta og fordi du har lyst til å gjøre andre ting enn å stå på kjøkkenet når du endelig har fått din etterlengtede ferie
Denne gangen pyntet jeg disse kokoskakene med smeltet sjokolade, og det ble skikkelig DIGG. Det er vaniljekremen i deigen som gjør at de blir spesielt myke og gode
Så da ble det kokoskake med sitronkrem og ostefrosting. Husker så godt den isen som het Cocobahia, den kom forresten som brus og, den var det et hint av kokos i og var min store barndomsfavoritt
Jeg velger stort sett rørsukker ogøkologiske ingredienser, så sant det er praktisk mulig, og konsentrerer meg ellers om ekte og naturlige råvarer med nyttig næringsinnhold
Skjær ananas i små biter og ha i bollen med kålen. ½ ananas (vi brukte ganske stor ananas). Jeg fant oppskriften på nettet men vi endte opp med å lage vår egen vri, og her kommer den
Dette er min årstid, jeg elsker sommer og sol. Det er en fryd for øyet å se folk ute i skjorts og kjole, høre gressklippere, se folk grille – og ikke minst, lage sommersmoothies
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.